Tjänster

Tjänster

Nedan kan du läsa om de tjänster jag erbjuder.

När jag arbetar använder jag först och främst min medfödda mediala förmåga men även

mina tarotkort då jag älskar dessa redskap.

Glöm inte att boka en tid innan betalning om du väljer en telefonvägledning.


För bokning: Sänd ett sms med ditt namn och förfrågan till 0702509354

Telefonvägledning

Vägledning 30 minuter


Under 3o minuter vägleder jag dig via telefon i livets alla frågor. Ingen fråga är för liten eller för svår.

Innan betalning hittar vi en tid som passar genom att du sänder ett sms med ditt namn och din förfrågan till 0702509354


Pris 400:-

Vägledning 45 minuter


Under 45 minuter vägleder jag dig via telefon i livets alla frågor. Ingen fråga är för liten eller för svår. Jag rekommenderar det här alternativet om du har mer än två frågor du funderar kring.

Innan betalning hittar vi en tid som passar genom att du sänder ett sms med ditt namn och din förfrågan till 0702509354


Pris 600:-

Mejlfrågor

En fråga via mejl


Sänd din fråga till mig via mejl och jag svarar så snart jag kan (vanligtvis inom 48 timmar). Väljer du detta alternativ är det viktigt att din fråga är tydlig och därför ber jag dig undvika ja och nej frågor.

Ett mycket bra alternativ för lite enklare frågeställningar.


Pris 200:-

Tre frågor via mejl


Sänd dina 3 frågor till mig via mejl och jag svarar så snart jag kan

(vanligtvis inom 48 timmar). Det här är ett mcyket bra alternativ för enklare frågeställningar som inte kräver djupare analys, men för bästa svar ber jag dig undvika ja och nej frågor.
Pris 350:-

Distanshealing

Distanshealing 30 min


Under ca 30 minuter sänder jag dig healing på distans. Metoden är lämplig för alla typer av obalanser, både psykiska och fysiska men bör aldrig ersätta läkarvård utan ska ses som ett kompliment till den traditionella medicinen.


Innan betalning hittar vi en tid som passar genom att du sänder ett sms med ditt namn och din förfrågan till 0702509354Pris 400:-Distanshealing + Vägledning 60 min


Under ca 30 minuter vägleder jag dig på distans. Vi fokuserar på de områden i livet där du känner dig fast och sedan avslutar vi med distanshealing i 30 minuter för att balansera ditt energisystem och avlägsna eventuella blockeringar.

Metoden är lämplig för alla typer av obalanser, men bör aldrig ersätta läkarvård utan ska ses som ett kompliment till den traditionella medicinen.


Innan betalning hittar vi en tid som passar genom att du sänder ett sms med ditt namn och din förfrågan till 0702509354Pris 800:-

Coachning för tvillingsjälar

Coachning 30 min


Under 30 minuter arbetar vi tillsammans för att klargöra de hinder och blockeringar som står i vägen för dig på din resa som tvillingsjäl. Din resa är alltid din resa och jag kan inte ta bort dina hinder, men det vi tillsammans kan göra är att belysa dem så du lättare kan förstå de svårigheter du möter på vägen fram och på det sättet få en mer harmonisk tillvaro och nå ett tillstånd av kravlös kärlek.


Vänligen boka tid via sms till 0702509354 innan betalning


Pris 400:-

Coachning 45 min


Under 45 minuter arbetar vi tillsammans för att klargöra de hinder och blockeringar som står i vägen för dig på din resa som tvillingsjäl. Din resa är alltid din resa och jag kan inte ta bort dina hinder, men det vi tillsammans kan göra är att belysa dem så du lättare kan förstå de svårigheter du möter på vägen fram och på det sättet få en mer harmonisk tillvaro och nå ett tillstånd av kravlös kärlek.


Coachningen är till för både dig som ännu väntar på din tvillingsjäl eller dig som redan är i union


Vänligen boka tid via sms till 0702509354 innan betalning


Pris 600:-

Vägskälet, 61157 Nyköping

Tel : 070-250 93 54

E-mail: info@vagskalet.com